تاریخ انتشار: جمعه 1400/09/05 - 17:06
کد خبر: 415154

آبرسانی در یزد با تانکر/ افزایش تقاضای خرید آب معدنی در استان یزد

وی افزود: فرآیند نصب تانکرهای آب در مناطق مختلف شهری در یزد آغاز شده و در همین راستا از مردم می خواهیم با صرفه جویی جدی در مصرف آب این بحران را تا پایان فرآیند تعمیر خط انتقالی مدیریت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، در پی آسیب لوله انتقال آب به استان یزد در بامداد امرو، بیش از ۵۰ درصد مناطق شهر یزد فاقد آب شرب هستند و در مابقی مناطق نیز فشار آب بسیار م است.

طبق مشاهدات میدانی خبرنگار فارس، تقاضا برای خرید آب معدنی در مناطق مختلف یزد با افزایش جدی مواجه شده است.

سیاوش پاکدل، سرپرست روابط عمومی ‌شرکت آب و فاضلاب استان یزد  در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: به دلیل کمبود آب شرب در بسیاری از مناطق شهری یزد آبرسانی با تانکرهای سیار انجام می شود.

وی افزود: فرآیند نصب تانکرهای آب در مناطق مختلف شهری در یزد آغاز شده و در همین راستا از مردم می خواهیم با صرفه جویی جدی  در مصرف آب این بحران را تا پایان فرآیند تعمیر خط انتقالی مدیریت کنند.

سرپرست روابط عمومی شرکت آبفای استان یزد گفت: تانکرهای آب شرب در خیابان ایمان چهارراه باقریه جنب مسجد امام محمدباقر ، خیابان ایمان جنب بوستان اول کوچه امام خمینی، میدان همافر ، خیابان خلیل حسن بیگی جنب اورژانس، خیابان خلیل حسن بیگی ابتدای خیابان وحدت جنب چاه جهانفر، بلوار عابدی از طرف بلوار ۱۷ شهریور جنب پیام نور، خیابان جدید مابین عابدی و حسن بیگی مستقر شده اند تا شهروندان بتوانند آب آشامیدنی خود را تامین کنند.

پاکدل تصریح کرد: به محض استقرار تانکر های جدید آدرس آنها به اطلاع مردم شریف شهر یزد خواهد رسید.

منابع اطلاعاتی خبرگزاری فارس در استان یزد وضعیت آب شرب در شهرستان‌های این استان را نیز بحرانی دانستند و بیان کردند: تقریباً آّب شرب خط انتقالی تمام شهرستان‌های استان یزد قطع و این مهم دغدغه جدی برای شهروندان ایجاد کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top